|
Druh adresy (o koho ide):
|
Kniha |
Jazyk:
|
SK |
Autor:
|
Richard Béliveau, Denis Gingras |
Vydavateľ:
|
Balneotherma |
Podtitul:
|
Potraviny, ktoré pomáhajú v prevencii a liečbe nádorov |
Rok:
|
2008 |
Štát:
|
Slovensko |
Dátum publikovania:
|
00//0000 |
Strany:
|
218 |
Zdroj:
|
www.martinus.sk |
Text:
|
|
Kniha prvýkrát vyšla na jeseň v roku 2005 v Kanade vo francúzskom jazyku. Dodnes bola preložená do 12 jazykov, v niektorých vyšla už v treťom vydaní. Autori - Richard Béliveau a Denis Gingras - sú poprední replica watches for sale vedeckí pracovníci v oblasti onkológie na Quebeckej Univerzite v Montreali, výskumne sa zaoberajú vplyvom potravín a stravovania na vznik a vývoj nádorov. Výsledky dlhoročného výskumu sa touto knihou snažili priblížiť všetkým, ktorí si uvedomujú riziko a závažnosť rakoviny - zdravým, chorým a vyliečeným. Jazyk knihy je zrozumiteľný i neodborníkom, text je funkčne doplnený tabuľkami, grafmi a obrázkami. Čitateľ získa exaktne overené poznatky o chorobe a možnostiach jej liečby, čo ho určite bude motivovať k zmene stravovacích návykov. Po prečítaní knihy bude vedieť ako, ale najmä prečo tak má urobiť. |
|
Kľúčové slová:
|
Rakovina, potraviny |
|
|